高职单招网欢迎您!
首页 重庆 四川 湖南 福建 河南 广东 湖北 江苏 浙江 山东 安徽 海南 江西 广西 北京 天津 河北 山西 辽宁 吉林 上海 贵州 云南 新疆 陕西 甘肃 青海 宁夏 黑龙江 西藏 内蒙古
您当前位置:重庆高职分类考试网>>单招试题>>单招英语>>文章详情

2013年全国高考英语试题及答案(江苏卷)

来源:互联网

时间:2013-12-20

阅读数:547

扫码关注高职单招网

扫码关注大先生教育

例: It is generally considered unwise to give a child _______ he or she wants.
A. however          B. whatever        C. whichever      D. whenever
答案是B。
21. Gnerally, students’ inner motivation with high expectations from others _____ essential to their development.
   A. is                       B. are                    C. was                  D. were
22.   —The T-shirt I received is not the same as is shown online.
       —_____? But I promise you we’ll look into it right away.
   A. Who says            B. How come         C. What for           D. Why worry
23.   —The town is so beautiful! I just love it.
       —Me too. The character of the town is well _____.
   A. qualitfied             B. preserved          C. decorated          D. simplified
24. Lionel Messi, _____ the record for the most goals in a calendar year, is considered the most talented football player in Europe.
   A. set                      B. setting               C. to set                D. having set
25.   —Could I use your car tomorrow morning?
       —Sure, I _____ a report at home.
   A. will be writing                                 B. will have written
   C. have written                                    D. have been writing
26. I am always delighted when I recieve an e-mail from you. _____ the party on July 1st, I shall be pleased to attend.
   A. On account of     B. In response to    C. In view of         D. With regard to
27. “Never for a second,” the boy says, “_____ that my father would come to my rescue.”
   A. I doubted            B. do I doubt         C. I have doubted   D. did I doubt
28. In the global economy, a new drug for cancer, _____ it is discovered, will create many economic possibilities around the world.
   A. whatever             B. whoever            C. wherever           D. whichever
29. Team leaders must ensure that all members _____ their natural desire to avoid the embarrasment associated with making mistakes.
   A. get over                     B. look over           C. take over           D. come over
30. I should not have laughed if I _____ you were serious.
   A. thought               B. would think              C. had thought              D. have thought
31. Shortly after suffering from a massive earthquake and _____ to ruins, the city took on a new look.
   A. reducing             B. reduced             C. being reduced    D. having reduced
32. The president of teh World Bank says he has a pssion for China, _____ he remembers starting as early as his childhood.
   A. where                 B. which               C. what                 D. when
33. With inspiration from other food cultures, American food culture can take a _____ for the better.
   A. share                  B. chance                     C. turn                  D. when
34.   —What about your self-drive trip yesterday?
       —Tiring! The road is being widened, and we _____ a round ride.
   A. had                     B. have                  C. would have        D. have had
35.   —Thank you for the flowers.
—_____. I thought they might cheer you up.
   A. That’s right         B. All right             C. I’m all right              D. It’s all right
【参考答案】21. A       22. B       23. B       24. D      25. A       26. D      27. D      28. C      29. A       30. C      31. C      32. B       33. C      34. A       35. D
免责声明:本文系本网编辑转载,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。如涉及作品内容、版权和其它问题,请在30日内与本网联系,我们将在第一时间删除内容,联系电话:023-88190008!

想对作者说点什么?

我来说一句

请先登录

相关新闻

重庆高职分类考试网合作热线

023-88190008

周一至周日:9:00-21:00

高职单招网新浪博客

立即关注

2013-2019 重庆高职分类考试网, All Rights Reserved. | 渝ICP备16012042号-2 | 渝公网备 50011202500631号

公司地址:重庆市渝北区嘉州协信中心B栋9层(重庆教育考试院旁)| 广告投放:15023308442(曾老师) |合作加盟:15025359797(刘老师)

×
  • 真实姓名:
  • 手机号码:
  • 意向学校:
  • 意向专业:
  • 邀答数量:
  • 毕业学校
  • QQ号码: