高职单招网欢迎您!
首页 重庆 四川 湖南 福建 河南 广东 湖北 江苏 浙江 山东 安徽 海南 江西 广西 北京 天津 河北 山西 辽宁 吉林 上海 贵州 云南 新疆 陕西 甘肃 青海 宁夏 黑龙江 西藏 内蒙古
您当前位置:重庆高职分类考试网>>单招试题>>单招英语>>文章详情

2013年全国高考英语试题及答案(新课标2)

来源:互联网

时间:2013-12-20

阅读数:553

扫码关注高职单招网

扫码关注大先生教育

1.--I'm sorry I made a mistake!
--     .Nobody is perfect.
         A.Take your time            B.You're right                  C.Whatever you say      D.Take it easy
2.Would you like to      with us to the film tonight?
         A.come along                  B.come off                       C.come across                 D.come through
3.I was glad to meet Jenny again,        I didn't want to spend all day with her.
         A.but                            B.and                                C.so                 D.or
4.When I arrived, Bryan took me to see the house_       I would  be staying.
         A.what                              B.when                             C.where                            D.which
5.I got to the office earlier that day,    the 7:30 train from Paddington.
         A.caught                     B.to have caught       C.to catch                   D.having caught
6.Since nobody gave him any help, he     have done the research on his own.
         A.can                       B.must                     C.would                D.need
7.We      very early so we packed the night before.
         A.leave                       B.had left                C.were leaving             D.have left
8.The watch was very good, and he    20 percent down for it.
         A.paid                          B.cost                            C.bought                        D.spent
9. It may not be a great suggestion . But before    is put forward, we’ll make do with it.
         A. a good one              B. a better one                      C. the best one                       D. a best one
10.It was only after he had read the papers     Mr.Gross realized the task before him was extremely difficult to complete.
         A.when                    B.that                       C.which                 D.what
11 A serious study of physics is impossible      some knowledge of mathematics.
         A.against                B.before                C.beyond                 D.without
12.Only by increasing the number of doctors by 50 percent    properly in this hospital.
         A.can be the patients                              B.can the patients be treated
         C.the patients can be treated                       D.treated can be the patients
13.Four and    half hours of discussion took us up to midnight,and    break for cheese,chocolate and tea with sugar.
         A.a;a                            B.the; the                   C.不填;the                  D.a;不填
14.It's an either-or situation - we can buy a new car this year or we can go on holiday but we can’t do      .
         A.others                  B.either                   C.another                  D.both
15.—Are you sure you won't come for a drink with us?
    —      ,if you insist .
         A.Not at all                  B.It depends                 C.All right then             D.I don't care
【参考答案】1.D    2.A    3.A     4.C    5.D     6.B    7.C     8.A    9.B     10.B     11. D     12.B     13.A    14.D    15.C
免责声明:本文系本网编辑转载,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。如涉及作品内容、版权和其它问题,请在30日内与本网联系,我们将在第一时间删除内容,联系电话:023-88190008!

想对作者说点什么?

我来说一句

请先登录

相关新闻

重庆高职分类考试网合作热线

023-88190008

周一至周日:9:00-21:00

高职单招网新浪博客

立即关注

2013-2019 重庆高职分类考试网, All Rights Reserved. | 渝ICP备16012042号-2 | 渝公网备 50011202500631号

公司地址:重庆市渝北区嘉州协信中心B栋9层(重庆教育考试院旁)| 广告投放:15023308442(曾老师) |合作加盟:15025359797(刘老师)

×
  • 真实姓名:
  • 手机号码:
  • 意向学校:
  • 意向专业:
  • 邀答数量:
  • 毕业学校
  • QQ号码: