高职单招网欢迎您!
首页 重庆 四川 湖南 福建 河南 广东 湖北 江苏 浙江 山东 安徽 海南 江西 广西 北京 天津 河北 山西 辽宁 吉林 上海 贵州 云南 新疆 陕西 甘肃 青海 宁夏 黑龙江 西藏 内蒙古
您当前位置:重庆高职分类考试网>>单招试题>>单招英语>>文章详情

2013年全国新课标英语试题及答案

来源:互联网

时间:2013-12-20

阅读数:578

扫码关注高职单招网

扫码关注大先生教育

例:we____ last night, but we went to the concert instead.
  A.must have studied                  B. might study
  C. should have studied                D. would study
  答案是C.
  21. -Wly, this is nothing but common vegetable soup!
  A.Let me see        Bso it is     CDon ‘t  mention it  D Neither do I
  22. .They might just have a place ______on the writing course一why don't you give it a try?
  A.Leave      B.Left    C. leaving      D. to leave
  23. Try not to sough more than you can         since it may cause problems to your lungs.
  A. check    B. allow    C.stop  D.help
  24. If we          now to protect the environment, we’ll live to regret it.
  A. hadn't acted B. haven't acted C. don't act D. won't act
  25. Tony can hardly boil an egg,still      cook dinner.
  A.less   B.little   C.much  D.more
  26. Police have found         appears to be the lost ancient statue.
  A. which   B. where   C. how   D.what
  27.When I first met Bryan I didn’t like him, but I        my mind.
  A. have changed B. change   C. had changed D.would change
  28. The driver wanted to park his car near the roadside but was asked by}the police       .
  A .not to do  B. not to   C. not do   D. do not
  29.The door        open , no matter how hard she pushed.
  A. shouldn’t  B. couldn't  C. wouldn't  D. mightn't
  30. At the last moment Tom-decided to          a new character to make the story seem more likely.
  A. put up   B. put in    C. put on   D. put off
  31. India attained          independence in 1947, after           long struggle.
  A.不填;a   B. the; a   C. an;不填  D. an; the
  32.There’s no way of knowing why one man makes an important discovery          another man, also intelligent, fails.
  A. since   B: if    C. as    D. while
  33.”You can’t judge a book by its cover,”         .
  A. as the saying goes old      B. goes as the old saying
  C. as the old saying goes      D. goes as old the saying
  34.It was a real race         time to get the project done. Luckily, we made it.
  A. over   B. by    C. for    D. against
  35. The sunlight is white and blinding,        hard-edged shadows on the ground.
  A. throwing  B.being thrown C.to throw  D.to be thrown
【参考答案】21.A    22.A    23.D    24.C     25.A     26.D    27. A    28.  B    29.  C    30. B    31.  A    32.  D   33. C    34. D      35.B
免责声明:本文系本网编辑转载,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。如涉及作品内容、版权和其它问题,请在30日内与本网联系,我们将在第一时间删除内容,联系电话:023-88190008!

想对作者说点什么?

我来说一句

请先登录

相关新闻

重庆高职分类考试网合作热线

023-88190008

周一至周日:9:00-21:00

高职单招网新浪博客

立即关注

2013-2019 重庆高职分类考试网, All Rights Reserved. | 渝ICP备16012042号-2 | 渝公网备 50011202500631号

公司地址:重庆市两江新区金贸时代19幢507(轻轨3号线金渝站1号出口)| 广告投放:15023308442(曾老师) |合作加盟:15025359797(刘老师)

×
  • 真实姓名:
  • 手机号码:
  • 意向学校:
  • 意向专业:
  • 邀答数量:
  • 毕业学校
  • QQ号码: